Monday, July 7, 2014

Manifest de Resistència

"Escàndol rera escàndol. Mentida rera mentida. Engany rera engany. Els bancs -- la llista és massa llarga com per escriure-la tota--, després de saquejar literalment les economies “passades, presents i futures” (heu llegit el text de les vostres hipoteques?) dels incauts que es van creure rics i es van endeutar fins a les celles, destruir mitjançant una política de terra cremada les estructures productives del país, ara estan saquejant l'economia de la cosa pública. S'han de dir les coses pel seu nom, no ho han fet sols: mercès a la complicitat connivència de l'autoanomenada “classe” política, tant d'un color com de l'altre.

Fins quan volen fer durar la comèdia? S'ha de formar un moviment de resistència activa i no necessàriament pacífica, respondre amb la mateixa violència amb la que ells ens estan atacant, contra el saqueig d'aquesta l'oligarquia banco/política/estulta. Resistència del ciutadà honrat que treballa, que estudia, que viu i existeix, i que no vol deixar-se encadenar per la barra d'aquesta colla de lladres. Durant la bombolla, el treball honrat es va degradar fins a fer-lo semblar una pèrdua de temps davant dels que vivien de l'especulació. I ara, o no n'hi ha, o bé s'ataca per plomar fins l'últim euro per pagar el forat dels bancs.

Volem un Nürnberg pels malversadors, defraudadors, pels petits i pels grans, pel director del Banc d'Espanya no mirava i per l'alcalde que s'ha gastat els cabals del seu municipi en una obra a la seva vanaglòria. Ja n'estem farts de mentides i de pagar les vostres obres. Quan les veieu pel carrer, escopiu-los a la cara, llenceu-los-hi pedres, rapeu-los-hi els caps com a traïdors que són i ompli-los de plomes per a que tots els podem reconèixer.


Estafadors, xarlatans, incompetents, lladres i mentiders. No us hi volem aquí!
Foteu el camp!"

Escrit fa un parell d'anys.

4 comments:

  1. No havia vist el post! Quanta raó tens.

    ReplyDelete
  2. hahahaa Podemos????? no way. és el mateix disfressat de xaiet.

    ReplyDelete
  3. En aquest puto pais del costat no han fet anar mai les guillotines. Això és el que convè. Encara som a l'antic règim.

    ReplyDelete